Aria Propolis, çocuklar için damla üretimi yaptı

21-10-2023 23:34
Aria Propolis, çocuklar için damla üretimi yaptı
Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, Aria Propolis çocuklar için özel olarak ürettiği çocuk propolisiyle çocukların daha sağlıklı ve mutlu olmalarına destek oluyor. Dünyanın en iyi propolis toplayıcı arı ırkı olan Kafkas arıları tarafından üretilen Aria Propolis, Türkiye'de çocuklar için üretilen ilk ve tek çocuk propolisi markasıdır.

Aria Propolis Çocuk damlası, suda kolaylıkla çözülebilen bir formda hazırlanmıştır. Tat ve lezzet bakımından çocuklar tarafından keyifle içilebilen bu damla, 4 yaşından itibaren tüm çocuklar için uygundur. Çocukların damak tadını göz önünde bulundurarak hazırlanan Aria Propolis, doktorlar tarafından da tavsiye edilmektedir. 

Uzman çocuk doktoru Dr. Serap Genç Yüzüak, propolis'in çocukların bağışıklık sistemi üzerinde olumlu etkisi olduğunu belirtmektedir. Propolis'in çocukların büyüme ve gelişmelerine olumlu katkı sağlamak için günlük olarak kullanılması önerilmektedir. 4 yaşından itibaren günlük 10 damla, 10 yaşından itibaren ise günlük 20 damla Aria Propolis Çocuk damlasının tüketilmesi önerilmektedir.

Aria Propolis Çocuk Damla, doğal maddelerden üretilmiştir ve 22 derece oda sıcaklığında, karanlık bir ortamda muhafaza edilmesi gerekmektedir. Kullanmadan önce çalkalanması durumunda daha etkili sonuçlar elde edilebilir. Bu çocuk propolisi su, süt veya meyve suyu ile tüketilebilir. Ayrıca, bal, pekmez, yoğurt gibi gıdalara da eklenebilir. 

7-001.jpg

Aria Propolis ürünleri, TÜBİTAK onaylı analiz raporlarına sahiptir ve ISO 22000 belgeli tesislerde üretilmektedir. Bu sayede, maksimum biyolojik değeri koruyan özütlenme teknikleri kullanılarak insan vücudunun sindirebileceği, kolay tüketilebilen formda satışa sunulmaktadır. 

KARAR GAZETESİ

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.